Fietsmeting

Bodyscanning

Lekker fietsen begint met een goede zitpositie en het juiste materiaal. Om je te helpen bij het vinden van de ideale fiets en ideale fietspositie doen we een fiets- en zadelmeting. Zo weet je zeker dat je je niet onnodig blesseert en het maximale uit je materiaal haalt. Ook worden zo pijntjes en andere ongemakken voorkomen.

Wil je graag weten of het bij jou goed zit of wellicht beter kan?

Vraag naar de mogelijkheden

Ambassadeurs

 • De deskundigheid, ervaring en persoonlijk maatwerk van Marcel zorgt ervoor dat ik veilig en sportief op mijn racefiets kan! Marcel weet precies hoe hij zijn advies moet afstemmen op mijn persoonlijke doelen en uitdagingen. Dit maakt Mcycles voor mij de perfecte plek voor mijn hobby en koffie.
  Joshua Winnen
  Cervélo S3 - Venray
 • Waarmee Marcel zich onderscheid is dat hij echt aandacht heeft voor de klant. Je koopt geen fiets uit de folder maar je kan echt verschillende modellen/merken testen zodat je echt weet wat je koopt. Top service en geen half werk.
  Marcel van de Vorst
  Cannondale Systemxix - Oostrum
 • De persoonlijke aanpak van MCycles geeft mij als klant een bijzonder gevoel. De aandacht, uitstraling én het overtreffen van verwachtingen, maken de aankoop van een nieuwe fiets tot een waar feestje!
  Jos Tholen
  Cannodale Supersix EVO - Broekhuizen
bekijk hier de recent afgeleverde fietsen

official dealer

Join our Strava Club

Mcycles - sportfiets specialist
Mcycles is de sportfietsspecialist van het zuiden. Onafhankelijk en eerlijk advies op maat op het gebied van  mountainbikes & racefietsen.