Fietsen

Lekker fietsen begint met goed materiaal

Mcycles is officieel dealer van: Cervélo, FACTOR, Cannondale en Santa-Cruz. Merken die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten.
Heb je al een bepaalde fiets op het oog, of heb je nog helemaal geen idee? Kom langs ik onze winkel, ik neem graag de tijd om alle wensen te bespreken en een passend advies te geven.

Ik vertel je graag meer tijdens een testrit!
Is de keuze gevallen op een bepaald model dan neem ik je graag mee op een testrit. Zo weten we zeker dat er een 100% match is!

Bekijk hier welke klanten wij al blij hebben mogen maken.

Ambassadeurs

 • De deskundigheid, ervaring en persoonlijk maatwerk van Marcel zorgt ervoor dat ik veilig en sportief op mijn racefiets kan! Marcel weet precies hoe hij zijn advies moet afstemmen op mijn persoonlijke doelen en uitdagingen. Dit maakt Mcycles voor mij de perfecte plek voor mijn hobby en koffie.
  Joshua Winnen
  Cervélo S3 - Venray
 • Waarmee Marcel zich onderscheid is dat hij echt aandacht heeft voor de klant. Je koopt geen fiets uit de folder maar je kan echt verschillende modellen/merken testen zodat je echt weet wat je koopt. Top service en geen half werk.
  Marcel van de Vorst
  Cannondale Systemxix - Oostrum
 • De persoonlijke aanpak van MCycles geeft mij als klant een bijzonder gevoel. De aandacht, uitstraling én het overtreffen van verwachtingen, maken de aankoop van een nieuwe fiets tot een waar feestje!
  Jos Tholen
  Cannodale Supersix EVO - Broekhuizen
bekijk hier de recent afgeleverde fietsen

official dealer

Join our Strava Club

Mcycles - sportfiets specialist
Mcycles is de sportfietsspecialist van het zuiden. Onafhankelijk en eerlijk advies op maat op het gebied van  mountainbikes & racefietsen.